Krijg je vrijwilligersorganisatie weer op de rit!

SESAM staat vrijwilligersorganisaties en sociale ondernemingen met professioneel advies terzijde. Deskundige en ervaren adviseurs stellen hun kennis gratis ter beschikking, je betaalt alleen een bescheiden dagdeelbijdrage en onkostenvergoeding.

Voor en door vrijwilligers

Adviseurs van SESAM zijn vrijwilligers en experts op het gebied van bestuurlijke- en organisatorische vraagstukken. Zij hebben hun sporen ruim verdiend en delen hun kennis graag met jou. Je vindt ons in elke provincie!

Waarvoor kun je een SESAM adviseur inschakelen?

Wil je eens bespreken wat de mogelijkheden zijn voor jouw vrijwilligersorganisatie of sociale onderneming? We horen graag van je!

Agenda

lees meer...

Blog: Help, vrijwilligers gezocht!

"Als SESAM-adviseur kom ik regelmatig bij organisaties die zitten te springen om vrijwilligers. Dat herken ik uit mijn pré-pensionada leven, waar ik als directeur van Telehulpverlening Limburg 24/7 bereikbaarheid moest realiseren met vrijwilligers. Vooral de nachtdiensten waren, begrijpelijk, niet erg populair. "

lees meer...

Blog: Gezelligheid, inspiratie en verdienmodellen

"Na een zeer lang verblijf in Frankrijk, waar de zomer nog net wat warmer was dan in Nederland (de temperatuur tikte maar liefst 41 graden aan) ben ik weer in Nederland en volop bezig met de SESAM Academie." 

lees meer...

Gezocht: twee actieve bestuursleden

Ben jij iemand die weet wat er in de samenleving speelt? Heb je affiniteit met advieswerk, vrijwilligers, maatschappelijke organisaties en ben je breed georiënteerd? SESAM Academie zoekt twee actieve bestuursleden die zich willen inzetten voor het bevorderen van de kwaliteit en professionaliteit van vrijwilligersorganisaties.

lees meer...
© 2015 - SESAM academie