SESAM academie is een maatschappelijk adviesbureau waarin ruim 75 senioren hun expertise belangeloos inzetten voor vrijwilligersorganisaties. SESAM-ers hebben in hun werkende leven in diverse organisaties gewerkt en nemen daarvandaan veel kennis en ervaring mee. De SESAM adviseurs worden geroemd om hun deskundigheid, praktisch denkvermogen, persoonlijke inbreng, gelijkwaardige aanpak en om het echt klaren van de klus.

Het coronavirus heeft ook voor vrijwilligersorganisaties grote consequenties. Er ontstaan onvoorziene problemen, nieuwe vragen komen op. Wij bieden aan om met de organisaties na te denken over de problemen die zijn ontstaan en over mogelijke oplossingen.

Waar mogelijk maken we graag in een persoonlijk gesprek kennis en bespreken we wat er bij u speelt. In het vervolg van de advisering is er ook digitaal (beeldbellen e.a.) veel mogelijk.
De adviseurs werken met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. 

SESAM in beeld, jaarverslag 2019

Lees in ons jaarverslag de verhalen over de passie van SESAM adviseurs en over de dromen van verschillende organisaties die met behulp van SESAM academie gerealiseerd werden.

lees meer...

Steun voor culturele sector in Fryslân

Prins Bernard Cultuurfonds Fryslân heeft aan SESAM academie een bijdrage toegekend van maximaal € 5.000. Vrijwilligersorganisaties in de culturele sector worden op aanvraag door SESAM geadviseerd en begeleid. 

lees meer...

Uit de adviespraktijk

Het besturen van een stichting is voor mensen met doofblindheid niet eenvoudig, maar zij weten wat zij willen.

lees meer...
© 2015 - SESAM academie