SESAM adviseur worden

SESAM komt graag in contact met ondernemende mensen met recente werkervaring en een breed netwerk van contacten, die zich willen inzetten voor het werk van SESAM. Vind jij het leuk om als adviseur jouw kennis en ervaring in te zetten voor maatschappelijke - en vrijwilligersorganisaties?

Wat wij vragen:

Wat staat daar tegenover?
Wij bieden je de mogelijkheid om al je kennis en ervaring in praktijk te brengen, kennis te maken met interessante vrijwilligers-organisaties en jezelf persoonlijk verder te ontwikkelen.
SESAM is een netwerk van circa 75 adviseurs, verspreid over heel Nederland. Je werkt samen met collega adviseurs in kleinere regionale teams, daarbij word je ondersteund door een landelijk bedrijfsbureau in Apeldoorn. 
We bieden een professionele en hartelijke werkomgeving. Jaarlijks kun je kosteloos deelnemen aan trainingen over actuele thema's waarmee je jezelf als adviseur ontwikkelt.
Gemaakte reis- en andere directe kosten worden vergoed. 

Heb je interesse? Meld je dan aan via info@sesamacademie.nl 
Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met de coördinator van de regio waarin je woont. 
Alle vacatures voor 2021 zijn inmiddels ingevuld, je kunt je vanaf januari 2022 aanmelden voor deelname.  In de periode april - juli 2022 worden nieuwe kandidaten geselecteerd. 


SESAM adviseurs
De adviseurs zijn professionals van 55 jaar en ouder. Zij zetten hun kennis en ervaring belangeloos in om maatschappelijke -  en vrijwilligersorganisaties en hun besturen te ondersteunen en/of  feedback te geven bij organisatievraagstukken.  Zij hebben belangstelling voor en ervaring op een breed terrein van advisering en ondersteuning inzake organisatorische en bestuurlijke vraagstukken.  

Werkterrein
De vragen komen van maatschappelijke organisaties waar vrijwilligers actief zijn, erkende verenigingen of stichtingen zonder winstoogmerk, sociale ondernemingen en maatschappelijke initiatieven. De vragen betreffen bestuur, beleid en strategie, marketing, organisatie, communicatie, vrijwilligersbeleid, fondsenwerving, maar ook conflicthantering of het inrichten van de financiële organisatie.

  • Eerste lesdag

  • Leergang 2019

  • Leergang 2018

  • Leergang 2017

  • City Safari workshop