Word SESAM adviseur!

We komen graag in contact met mensen die beschikken over ruime werkervaring, die zich vrijwillig willen inzetten voor diverse maatschappelijke organisaties. Die het leuk vinden om de kwaliteit en professionaliteit van deze organisaties te vergroten. En die dat graag willen doen in een inspirerend en hartelijk netwerk van circa 80 mede-adviseurs.

Wat breng je mee?

Wat kun je verwachten?

"Als SESAM-adviseur beleef je wat! Ieder project is weer anders en je komt nog eens ergens" 

Bij ons kun je ál je kennis en ervaring in praktijk brengen. Daarom zoeken we ook 55-plussers en/of gepensioneerden. Je maakt verder kennis met interessante vrijwilligersorganisaties en je ontwikkelt daarmee ook jezelf en breidt je netwerk verder uit. We zoeken generalisten, mensen die breed inzetbaar zijn en het leuk vinden om met diverse onderwerpen aan de slag te gaan. Denk aan fondsenwerving, communicatie, financiën, bestuursmatige kwesties, wettelijke regelingen of sociale veiligheid.Waar ga je aan de slag?
SESAM is een netwerk verspreid over heel Nederland. Je werkt samen met collega-adviseurs in regionale teams. Daarbij word je ondersteund door een landelijk bedrijfsbureau in Apeldoorn. SESAM is een professionele en gezellige werkomgeving. Jaarlijks kun je kosteloos deelnemen aan trainingen over actuele thema's. Gemaakte reis- en andere directe kosten worden vergoed.

Heb je interesse?
Stuur een mail naar: info@sesamacademie.nl
Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met de coördinator van de regio waarin je woont. 

  • Eerste lesdag

  • Leergang 2019

  • Leergang 2018

  • Leergang 2017

  • City Safari workshop